Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Sommarnumret av
Magasin Österåker är här!

Just nu delas sommarnumret av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

Sommaren är här och med det delas årets andra nummer av Magasin Österåker ut till din brevlåda. I sommarnumret tipsar vi dig om smultronställen i vår kommun. Till exempel kan du läsa om kommunens aktivitetsparker som erbjuder mycket roligt för både stora och små.

Det är visserligen sommarlov strax för alla elever i Österåker, men från och med den 1 juli 2019 gäller en reviderad läroplan för förskolan. Där betonas undervisningen mer än tidigare. Vi är väldigt stolta över att lyfta två av våra många fantastiska förskollärare som under våren släppt en vetenskaplig artikel på ämnet "Undervisning i förskolan".

Med detta nummer följer broschyren Året i korthet, som sammanfattar Österåkers kommuns viktigaste händelser under 2018 och vad skattepengarna gick till.

Trevlig läsning!

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Mer information om Magasin Österåker samt en pdf-version av senaste numret hittar du via länkarna här intill. Magasin Österåker finns även att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning.

Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Linda Gelin-Nielsen

Publicerad:
måndag 10 juni 2019
Senast uppdaterad:
måndag 10 juni 2019