Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute!

Just nu delas årets sista nummer av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

I detta nummer avslöjar vi vem som är ansiktet bakom allt fint pynt i rondellen närmast Stavabacken när högtider råder. Dessutom tar vi tillfället i akt att svara på de vanligaste frågorna om snöröjning i kommunen.

Läs mer om det samt om meningsfull fritid för unga, hur du kan påverka kommunen genom medborgarförslag och om kökspersonal som bjuder på sig själva med cowboy-kläder och mycket mer. Det får du bara inte missa!

Vi önskar dig en riktigt trevlig lässtund, en god jul och ett gott nytt år!

Läs Magasin Österåker här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Mer information om Magasin Österåker samt en pdf-version av senaste numret hittar du via länkarna här intill. Magasin Österåker finns även att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning.

Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Linda Gelin-Nielsen

Publicerad:
torsdag 5 december 2019
Senast uppdaterad:
torsdag 5 december 2019