Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute!

Just nu delas höstnumret av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

I detta nummer kan du ta del av flera nyanser av höst. Du får en inblick i hemtjänsten och varför det är förmånligt att bo i Österåker på ålderns höst. Dessutom bjuder vi på tips inför härliga höstpromenader i vår vackra kommun. Läs mer om det och en massa andra saker som är aktuella när lövverken skiftar i gyllene färger.

Vi önskar dig en riktigt trevlig lässtund!

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Mer information om Magasin Österåker samt en pdf-version av senaste numret hittar du via länkarna här intill. Magasin Österåker finns även att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning.

Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Linda Gelin-Nielsen

Publicerad:
fredag 27 september 2019
Senast uppdaterad:
torsdag 5 december 2019