Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Nytt Magasin Österåker ute

Just nu delas årets första nummer av Magasin Österåker ut till samtliga hushåll och företag i Österåker.

Årets första nummer är fullspäckat med spännande saker som är på gång i kommunen. Ny kommundirektör. nyvalda kommunalråd och en nyrenoverad sjöbastu är endast ett axplock av exempel på nyheter.

Du kan även läsa om kommunens kontinuerliga arbete med att utveckla Österåker som en bra plats att leva och bo på. En hög tillväxt och stark ekonomi gör det möjligt att bygga ut den kommunala verksamheten och öka kvaliten i servicen för alla som bor här, samtidigt som vi sänker skatten.

I Österåker har vi mycket att vara stolta över. Profilen i det här numret är tatueraren Jens Bergström, som driver Heavenly Ink i Åkersberga. Han är en av de tolv första i världen att tilldelas ett mästarbrev i tatuering. Kommunen har även en fantastisk natur som bjuder in till härligt uteliv såhär lagom till att våren nalkas.

Mer information om Magasin Österåker samt en pdf-version av senaste numret hittar du via länkarna här intill.

Trevlig läsning!

Om Magasin Österåker

I Magasin Österåker skriver vi om intressanta personer och miljöer, vi följer med in i kommunens verksamheter och reser såväl framåt som bakåt i tiden. Kommunens magasin kommer ut fyra gånger per år; vår, sommar, höst och vinter. Den delas ut till alla hushåll och företag i Österåker.

Magasin Österåker finns att hämta i Alceahusets huvudentré och på Österåkers bibliotek i Åkersberga. Den distribueras också som taltidning.

Vid utebliven tidning eller för beställning av taltidning, e-posta redaktionen@osteraker.se. Hör också gärna av dig till oss med ris, ros eller tips!

Redaktör:
Linda Gelin-Nielsen

Publicerad:
torsdag 14 mars 2019
Senast uppdaterad:
fredag 15 mars 2019