UF-företag som ställer ut vid julmarknaden lördagen den 2 december vid Åkersbro

Kvinna som montör i en verkstad

Årets utställare är:

Dolce Calore UF

Adora UF

Mollis UF

Reflexo UF

Piu Bello UF

Viatós Uf

Acia UF

CleanCookingUF

Utställarna vid Åkersbro, Garnsviksvägen 2 och 5, Åkersbro (Norrö), Åkersberga är en blandning av utvalda lokala kreatörer och hantverkare i en kulturhistorisk miljö. Här dukas det upp med hantverk, konst, mat, betong, inredning, böcker (lokala författare och illustratörer), bröd, kort och posters, blommor, honung med mera. Besökarna ska få handla unika produkter från lokala kreatörer och företagare.

Marknaden äger rum på den plats som redan på 1800-talet var Åkersbergas sockencentrum med handelsbod och magasin. Åkersbro & co har såklart dörrarna öppna till både handelsbod, loppis och café. Välkomna att njuta av närproducerat, kreativt, gott och vackert.

Österåkers kommun erbjuder en plats för bord under tältduk ingår, det kommer att vara tre/fyra utställare tillsammans under varje tält.

Ni tar med eget bord. Maxmått bord: 185 x 80 cm

Österåkers kommun har hyrt in en duk av säckväv till era bord.

Era UF-företag ställer ut på Österåkers kommuns utställarbord och Österåkers kommun har hyrt in en duk av säckväv till era bord.

Ert UF-företag ska finnas på plats och bemanna ert bord under hela den tilldelade dagen mellan kl. 10.00 - 15.00. Vilket betyder att ni behöver vara på plats senast klockan 09.30 för att plocka upp. Vid utebliven närvaro vid hel del eller del av dag debiteras en avgift om 500 kronor.

Alla varor och tjänster ska vara prismärkta, märkta med UF-företagets namn och/eller logotype. Ni ska medta juldekorationer och positivt är om ni också har batteridrivna ledljus som bidrar till julstämning.

Publicerad:
Senast uppdaterad: