UF-företagare: Bli utställare den 9 december på Det stora Julstöket och Åkersberga julmarknad!

Åkersberga julmarknad arrangeras utomhus på Storängstorget i Åkersberga centrum under lördagen den 9 december mellan klockan 10–16.

Alla UF elever, som är folkbokförda i Österåker och som driver UF-företag, som har varor och tjänster att sälja till slutkonsument, är inbjudna att ansöka om utställarplats.

Anmälan krävs nedan i webbanmälan och sista anmälningsdag är 22 november klockan 19.00.

Läs igenom all information:

Det stora Julstöket är ett julevent med inriktning på stor julklappshopping blandat med tomtebesök, luciauppträdanden, tävlingar och aktiviteter.

Österåkers kommun har åtta marknadsplatser om ca 3x3 meter var för att ge UF-företagare möjlighet att vara med och lansera och sälja sina varor och tjänster.

UF-företagen ställer ut på Österåkers kommuns marknadsplats och först till kvarn gäller vid webbanmälan gäller. Anmälan är bindande!

Alla varor och tjänster ska vara prismärkta, märkta med UF-företagets namn och/eller logotype.

Observera, inga politiska eller religiösa budskap.

Varje UF-företag som utställare ansvarar för städning runt sin marknadsplats.

Närvarokrav gäller hela försäljningstiden mellan klockan 10.00–16.00. Uppmontering sker mellan klockan 07.00–09.30.

Vid utebliven närvaro vid hel del eller del av dag debiterar Österåkers kommun en avgift om 500 kronor.

Bord finns för utlåning i Alceahuset för upphämtning den 08 december i Alceahusets reception mellan klockan 10.00 - 12.00 som kvitteras ut och återlämnas den 11 december mellan klockan 13.00-15.00. Ni fyller i vid webbanmälan om ni önskar låna bord eller ej. Borden är vikbara och har ytan ca 180x70 cm när det är uppställt.

Platsen: Storängstorget mellan Skutan/Kajutan, Kompassen och Skeppet, där alla försäljare kommer att stå med egna marknadsstånd, bilar, vagnar, tält eller enbart bord.

Pynta marknadsståndet med stämningsfull belysning. Använd batteridrivna LED ljuskällor. Inga levande ljus eller marchaller på marken får förekomma!

Deltagandet denna dag är kostnadsfritt för UF-företagen.

Marknadsföring i samarbete med Fix Media ingår.

I arrangemanget ingår ingen försäkring. Varje utställare säljer på egen risk. Fix Media som arrangör förbehåller sig rätten att kunna neka en anmäld utställare.

Varmt välkomna!

Publicerad:
Senast uppdaterad: