Letar du efter en projektpartner eller har du en projektidé? Central Baltic-programmet för perioden 2021–2027

Kvinnor i ett möte

Första utlysningen i Central Baltic-programmet öppnar 10 februari och kommer att vara öppen fram till 31 mars 2022.

Om ni missade Central Baltic-sekretariatets informationsseminarier så går det bra att se dem i efterhand på Central Baltics webbsida. Förutom information om tematiska områden gav dom information om bland annat partnerskap, arbetsplan och budget samt värdefulla råd till sökande.

Dokument finns nu tillgängliga på Central Baltics webbsida Länk till annan webbplats., såsom Programme Manual Länk till annan webbplats. samt Guide for Applying for a Project Länk till annan webbplats., med detaljerad information om vad man kan söka projektmedel för respektive hur man fyller i projektansökan.

Projektansökan fylls i i det digitala systemet Jems, som är öppet under utlysningsperioden 10 februari - 31 mars. Med hjälp av ”Guide for applying for a project”, kan ni förbereda innehållet i ansökan i god tid då dokumentet innehåller stegvis information om allt som projektansökan ska innehålla vid ansökan i Jems.

Letar du efter en projektpartner? Partner Search Event 18 januari

Då bör du delta på detta event. Det är ett bra tillfälle att hitta partners till din projektidé, och det vänder sig även till dig som är intresserad av att delta i ett projekt men inte har en egen projektidé.

Datum och tid: 18 januari klockan 08.30-15.30 - fyra olika sessioner (svensk tid)

Anmälan: Anmälan och mer detaljerad information hittar du här Länk till annan webbplats.

Skrivarstugor på svenska 19 januari och 16 februari

Svenska kontaktpunkter tillsammans med Ålands kontaktpunkt anordnar skrivarstugor. Du har då möjlighet att få feedback på din projektidé om du fyller i ett projektidéformulär Länk till annan webbplats.. Mötena hålls digitalt.

Datum och tid: 19 januari kl 08.30-11.00 och 13.00-15.30 (svensk tid) och 16 februari kl 08.30-11.00 och 13.00-15.30 (svensk tid)

Anmälan: Anmälan och mer detaljerad information finns här Länk till annan webbplats.

Projektkonsultationer

Centra Baltic sekretariat rekommenderar att ni vänder er till respektive person som är ansvarig för varje tematiskt område i programmet för att få feedback om hur era projektidéer bör vidareutvecklas för att öka förutsättningarna att beviljas projektfinansiering inom Central Baltic-programmet.

Fyll i blanketten Project Idea Form Länk till annan webbplats. på engelska och mejla den till ansvarig person för respektive tematiskt område:

Programområde 1 och 2: Ülari Alamets – Innovative business development / Innovativ affärsutveckling ylari.alamets@centralbaltic.eu

Programområde 3, 4 och 5: Samu Numminen – Improved environment and resource use / Förbättrad miljö och resursanvändning samu.numminen@centralbaltic.eu

Programområde 6: Laura Cunska-Aboma – Improved employment opportunities / Förbättrade anställningsmöjligheter på arbetsmarknaden laura.cunska-aboma@centralbaltic.eu

Programområde 7: Normunds Strautmanis – Improved public services / Förbättrade offentliga tjänster för medborgarna normunds.strautmanis@centralbaltic.eu

Publicerad:
Senast uppdaterad: