Starta eget företag i sommar

Ung kille klipper gräset

Foto: Scandinav bildbyrå

Vill du testa på livet som entreprenör i sommar? Österåkers kommun erbjuder dig som är 15–18 år startkapital och inspirerande entreprenörskurser. Du väljer var - i Österåker eller Stockholm.

Under fyra sommarveckor kan du få chansen att testa på livet som entreprenör, utveckla ditt ledarskap och starta ditt eget företag. Till din hjälp får du en personlig coach, utbildning och 2000 kronor i startkapital. Allt börjar med en inledande kickoff-vecka fylld med föreläsningar, workshops och teambuilding. Efter den är du redo att tjäna dina egna pengar!

Två olika perioder och två olika utbildningsplatser

Sommarlovsentreprenör i Österåker, start 13 juni - fullsatt

Utbildningen inleds med informationsträff och en intensiv och rolig kickoff-vecka. Här kan du hitta kompisar att driva företaget med om du inte vill jobba ensam. Under kickoff-veckan lägger vi därför mycket tid på att ha kul och lära känna varandra, så att alla som vill driva sitt företag med en kompis får möjlighet att göra det. Vi ger dig kunskap kring hur du kan lyckas med ditt sommarlovsföretag.

Sommarlovsentreprenör på Handelshögskolan i Stockholm, start 20 juni - fullsatt

Med start 20 juni och fyra veckor framåt får du möjligheten att testa på livet som entreprenör, utveckla ditt ledarskap och starta ditt eget företag. Till din hjälp får du en personlig coach från Rockie Startup, utbildning och ett startkapital. Du, själv eller tillsammans med vänner från Stockholm och kranskommuner, förverkligar en affärsidé och provar på att driva en egen startup.

Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betygsätt sidan med stjärnor. Fem stjärnor är det högsta betyget.