Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Utmärkelser till konferensanläggningar i Österåker

Vuxna som samtalar och tittar på ett dokument

Att mötesindustrin har det extremt tufft under den pågående pandemin är det ingen tvekan om. Då är det extra roligt att två av konferensanläggningarna i Österåker har fått fina utmärkelser under senare tid.

Den 23 november blev Skåvsjöholm en av pristagarna när Svenska Mötespriset delades ut. De kammade hem segern i kategorin ”Årets Slussare/logianläggning”. Svenska Mötens vd Sylvia Nylin kommenterar priset: ”I dessa dystra tider känns det extra viktigt att samlas och sluta upp kring någonting positivt. Genom det här priset vill vi belysa alla bra initiativ som mötesanläggningarna tar och inspirera hela branschen till hållbart nytänkande.”

Den första november blev Runö Möten & Events en utav de första konferensanläggningarna i Sverige som är CovidClean-certifierade. Det innebär att en oberoende part (Safehotels Alliance) besiktat anläggningen på plats för att säkerställa att utfästelser om rutiner och åtgärder finns och är implementerade i det dagliga arbetet. Certifieringsstandarden behandlar allt från städning, hygien och fysisk distansering till utbildning, medvetenhet och resurser på plats.

Stort grattis till både Skåvsjöholm och Runö Möten & Events!

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
onsdag 25 november 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 25 november 2020