Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

I samarbete med Region Stockholm har Almi startat en företagsjour

Almi tillhandahåller finansiering och affärsutveckling till små och medelstora företag och finns tillgängliga för företag som har drabbats av krisen.

Det ska vara lätt att hitta rätt hjälp och till företagsjouren kan du vända dig med dina frågor. Tjänsten är kostnadsfri och allt som diskuteras är under sekretess. 

Ring företagsjouren Almi: 

08-520 277 90, vardagar kl 9-12 och 13-16

Rådgivning

Företagsjouren är tänkt att vara en snabb och enkel kommunikationsväg för företagare som söker svar på kortare frågor men även djupare rådgivning i krisens spår. Kanske behöver ni hjälp med att justera eller vidareutveckla er affärsmodell för att anpassa er till de effekter som corona-pandemin fört med sig på just er affär? Eller behöver ni hjälp med att upprätta en handlingsplan för de kommande månaderna för att ta er igenom krisen och rusta för framtiden? Många står också inför utmaningar rent digitalt då coronakrisen medfört ett stort digitalt språng för flera företag.

Almi kan bidra med all typ av omställningsrådgivning rörande er affärsmodell, med handlingsplaner för framåtriktat arbete och med allmän affärsrådgivning. All vår rådgivning är kostnadsfri under pågående corona-pandemi. För djupare rådgivning, ring till Företagsjouren och beskriv era behov så bokar de in er för djupare rådgivning anpassat till just ert företag och era utmaningar.

Tillsammans tar vi oss igenom krisen.

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
onsdag 29 april 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 29 april 2020