Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Har du erfarenhet av restaurangbranschen och vill vara med och göra en viktig insats för våra barn och äldre i Österåker?

Coronaviruset påverkar alla delar i vårt samhälle. Måltidsenheten inom Österåkers kommun ansvarar för all mat som serveras inom den kommunala verksamheten (skolor, förskolor och matdistribution till hemtjänsten).

Varje dag lagar vi cirka 5 000 portioner mat. Under de senaste dagarna har vi drabbats av omfattande sjukskrivningar inom följande yrkeskategorier:

  • Kock
  • Restaurangbiträde

Vi räknar med att den här situationen kan komma att pågå en tid framöver. Vi vet samtidigt att restaurangbranschen är en utsatt sektor just nu. Kanske har restaurangen färre gäster än vanligt? På flera ställen tvingas restauranger tillfälligt att stänga. Österåkers kommun vill därför erbjuda dig som har erfarenhet av restaurangverksamhet att hjälpa måltidsenheten! Det kommer att röra sig om timanställningar på olika geografiska platser i kommunen. Vi behöver dig med kort varsel. Anställningens omfattning eller längd känner vi inte till idag, eftersom det beror på faktorer som vi inte kontrollerar.

Skicka e-post med dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning av din tidigare arbetslivserfarenhet till eva.nordenhem@osteraker.se så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
onsdag 18 mars 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 18 mars 2020