Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Företagare i Österåker: Vill ni ansluta er till kommunens presentkort 2020?

I år har kommunledningen i Österåker beslutat att lämna en julgåva till alla anställda i Österåkers kommun.

Julgåvan består av ett fysiskt presentkort som kan användas hos lokala företag. Beloppet är på 300 kronor per anställd. Det finns två syften med julgåvan, dels att säga ett stort tack till personal som gjort fantastiska insatser under pandemin, dels att kunna stötta näringsidkare i kommunen genom att de anställda handlar lokalt.

Kommunen har valt att samarbeta med Citycon i presentkortsfrågan. Det innebär att alla månadsanställda i kommunen (drygt 1 900 personer) kommer att få ett fysiskt presentkort som är giltigt i Åkersberga centrum med tillägg för de företag som ansluter sig.

Vill du ansluta ditt företag till presentkortet?

Nu bjuder vi in dig som lokal företagare i Österåker att ansluta ditt
företag till presentkortet! Anmäl ditt intresse senast den 30 december 2020.

Gör så här:

  1. Anmäl ditt företag i formuläret nedan. Du ska ange företagsnamn, kontaktperson, adress, telefon, e-post, organisationsnummer samt svara på några kompletterande frågor. Sista anmälningsdag är 30 december 2020.
  2. Inom två arbetsdagar kommer Citycon att kontakta dig för att ansluta presentkortet till ditt företag. Då får du också detaljerad information om den praktiska hanteringen av presentkortet. Ingen administrativ avgift utgår.
  3. Ett krav är att det är möjligt att göra kortköp hos ditt företag med en kort- och betalkortsterminal för kort med magnetremsa.
  4. Kommunen lägger därefter upp ditt företag i en lista på kommunens intranät så att det är möjligt för medarbetarna att se vart det går att använda presentkortet.
  5. Presentkortet är giltigt i 12 månader från registreringsdatumet.
  6. Ditt företag måste ha verksamhet i Österåkers kommun.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta naringsliv@osteraker.se.

Medarbetare kan se anslutna företag på kommunens intranät.

Vänliga hälsningar

Kristina Eineborg, Näringslivs- och utvecklingsdirektör, Österåkers kommun och Marié Rytting, Centrumchef Åkersberga centrum, Citycon

Intressanmälan för att ansluta sig till kommunens presentkort:

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
måndag 14 december 2020
Senast uppdaterad:
onsdag 23 december 2020