Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

UF-företagare - bli utställare Stockholms största julmarknad på Åkersberga Växtförsäljning 14-15 december 2019

Julmarknaden vid Åkersberga Växtförsäljning är lördagen och söndagen den 14 - 15 december 2019. Alla UF elever, som är folkbokförda i Österåker och som driver UF-företag, som har varor och tjänster att sälja till slutkonsument, är inbjudna att ansöka om del av utställarplats. Du kan bara bli aktuell som utställare om din vara eller tjänst håller sig till temat: jul, julmarknad, mathantverk och hantverk.

Julmarknaden har varit ett stående inslag sedan 2006. Det var då Åkersberga Växtförsäljning och Wiraspelen bestämde sig för att förena det bästa av världar i en gedigen julmarknad. Här blandas genuint, traditionellt hantverk med nya hantverksformer. Allt från smide och fårskinn till smycken och betonghantverk. Med bara en vecka kvar till jul hittar du också ett stort utbud av mathantverk samt tillverkning av polkagrisar och praliner.

Österåkers kommun har utställarbord för att ge UF-företagare möjlighet att vara med och lansera och sälja sina varor och tjänster.

Ni gör en intresseanmälan i webbanmälan nedan och ni ska även skicka ett separat mejl till ann-catrin.skogstrom@osteraker.se med texten "Julmarknad bild och beskrivning av vara eller tjänst" i ämnesrubriken. I detta mejl ska ni beskriva varan eller tjänsten, kopplingen till årets tema och en bild som presentation. Glöm inte skriva till UF-företagets namn. Alla intresseanmälningar ska senast ha skickat denna kompletterande information den 20 november, juryn möts den 21 november och svar om ni får deltaga på julmarknaden eller ej skickas den 22 november.

UF-företagen ställer ut på Österåkers kommuns utställarbord och beroende på hur många UF-företag som vill delta ges försäljningstider för samtliga UF-företag över de båda dagarna.  

UF-företagen ska finnas på plats under hela den tilldelade dagen mellan kl. 09.00 - 17.00. Vid utebliven närvaro vid hel del del av dag debiteras en avgift om 700 kronor per dag.

Alla varor och tjänster ska vara prismärkta, märkta med UF-företagets namn och/eller logotype. Vi har bord, duk, belysning och eluttag.

Även de UF-företag som kommer att ge hela eller delar av sin vinst till andra välgörenhetsorganisationer är varmt välkomna att delta.

Deltagandet denna dag är kostnadsfritt för UF-företagen. Observera, inga politiska eller religiösa budskap.

Tid:  lördagen den 14 december 2019 och söndagen den 15 december 2019 klockan 09.00 - 17.00 
Plats: Åkersberga Växtförsäljning

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
söndag 20 oktober 2019
Senast uppdaterad:
tisdag 5 november 2019