Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Produktutvecklingsprogram för dig som vill bli mer internationellt konkurrenskraftig

Nu släpper man det sista utbildningstillfället och den här gången har vi fått möjlighet att erbjuda företag från hela Roslagen denna chans.


Om ni har några som ni särskilt önskar ska bli tillfrågade så mejla gisela.noren@visitroslagen.se snarast möjligt.

Syftet med Kurbits Export är att företaget ska bli moget att producera, marknadsföra, sälja och leverera turistprodukter för andra marknader än den svenska.

Under programmet kommer man att arbeta fram minst en produkt anpassad för en annan marknad än den svenska. Man kommer ha ett underlag för en exportstrategi utifrån sitt företags behov och förutsättningar. Det ger företaget möjligheten att öka intäkterna, förlänga säsongen och hitta nya samarbetspartners.

Kurbits Export startar i september/oktober och består av sex tillfällen där teori varvas med praktik. Till träffarna kommer inbjudna experter och erfarna turismexportföretagare dessutom får varje deltagare personlig coaching i sin exportutveckling. Programmet avslutas i december eller januari beroende på deltagarnas möjligheter.

Pris för deltagande är 5 000 kr per deltagare (ord. pris 32 500 kr) exkl. moms. Detta subventionerade pris kan vi erbjuda tack vare finansiering av Tillväxtverket och Region Uppsala. Läs inbjudan.PDF

Antalet platser är begränsade till 10.

De företag som blir tillfrågade kommer även att bli kontaktade för en kortare telefonintervju så att det blir rätt företag på utbildningen.

Redaktör:
Ann-Catrin Skogström

Sakkunnig:
Kristina Eineborg
Publicerad:
onsdag 29 augusti 2018
Senast uppdaterad:
onsdag 29 augusti 2018