Nytt nummer av Ditt Österåker ute nu!

Just nu delas Ditt Österåker nummer 6 ut till din brevlåda. Du hittar den i senaste numret av Kanalen. Du vet väl om att du även kan läsa numret digitalt och prenumerera på vårt nyhetsbrev?

I detta nummer är bygga, bo och miljö i fokus. Vi berättar hur Österåker ska utvecklas hållbart och uppdaterar dig om aktuella byggprojekt. Visste du till exempel att en helt ny lekplats öppnar i november?

Du får även veta mer om hur kommunen arbetar för ökad trygghet i Österåker. En av många brottsförebyggande insatser är att erbjuda stöd till den som vill lämna brottslig verksamhet. Stödet ger goda förutsättningar till hållbar förändring. Dessutom börjar det närma sig En vecka fri från våld, då vi erbjuder flera föreläsningar och evenemang med budskapet "att våld aldrig är ok och stöd finns att få".

Det och en massa aktuella nyheter och evenemang hittar du i Ditt Österåker nummer 6 2023 - missa inte det! 

Samlad inblick i vad som händer

Ditt Östertåker ger dig en samlad inblick i vad som händer i Österåkers kommun och våra olika verksamheter. Det är en tresidig redaktionell annons i lokaltidningen Kanalen och ett e-nyhetsbrev, vi ger ut de ungefär en gång i månaden – veckan efter Kommunfullmäktige.

I både den redaktionella annonsen och nyhetsbrevet Ditt Österåker berättar vi om viktiga politiska beslut och nyheter som påverkar dig som Österåkersbo i din vardag. Här hittar du även tips på aktiviteter, olika former av medborgardialoger och evenemang.

– Vi har frågat över 400 Österåkersbor hur de vill ta emot nyheter från kommunen och vad de vill läsa mer om. Den undersökningen har gett oss viktig vägledning när vi nu arbetat fram det här helt nya formatet för våra nyheter som också ersätter Magasin Österåker och Din kommun, säger Helena Cronberg, kommunikationschef i Österåkers kommun.

Nyhetsbrevet Ditt Österåker

Prenumerera på Ditt Österåker som e-nyhetsbrev direkt till din e-post! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:
Senast uppdaterad: