Hyr bostad/lediga bostäder

Om du är intresserad av att hyra en bostad i Österåker kan du ställa dig i kö för lediga lägenheter hos någon av de hyresvärdar som förvaltar lägenheter i kommunen.

Armada

Armada bostäder AB är Österåkers kommuns bostadsbolag. Armada äger ungefär 1500 bostäder, de flesta centralt belägna i Åkersberga. De har även lägenheter utanför tätorten samt vid Åkers kanal. Alla som har fyllt 18 år är välkomna att ställa sig i Armadas bostadskö.

Akelius

Akelius fastigheter är en privat fastighetsägare som förvaltar lägenheter i Österåker. Du lämnar in en intresseanmälan på den lägenhet som du är intresserad av att hyra.

Wallenstam

Wallenstam är en privat fastighetsägare som under 2018 inledde byggnation av hyresrätter på Norrgårdsvägen i centrala Åkersberga. Planer finns på ytterligare byggnation. Lägenheterna förmedlas av Wallenstam Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Stockholms Bostadsförmedling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samt av Armada Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Servicecenter
Besöksadress
Alceahuset, Hackstavägen 22, Åkersberga
Postadress
Österåkers kommun 184 86 Åkersberga
Öppettider
Måndag–torsdag: 8–17 Fredag: 8–16
servicecenter@osteraker.se
08-540 810 00
Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?