Arbeta i Österåker

I Österåker, med tätorten Åkersberga, finns många småföretag, främst inom handel, service och hantverk. En stark entreprenörsanda råder och idag finns cirka 6 000 registrerade företag här.

Ett av Österåkers främsta kännetecken är entreprenörsandan och en stark kultur av företagande, små som medelstora företag, vilket är viktigt för kommunens fortsatta utveckling med stark lokal arbetsmarknad. Samtidigt finns möjligheterna i och kring Stockholm på nära håll. Arbetslösheten är låg.

Att starta eget i Österåker

Österåkers kommun arbetar för att skapa goda förutsättningar och en bra grund för entreprenörer att stå på. Alla som funderar på att starta eget företag kan få kostnadsfri rådgivning. En gång per år arrangeras en träff för nya företagare i Österåker. Möten hålls också för företagare som vill knyta nya kontakter.

Söka arbete

Söker du arbete? Vänd dig i första hand till Arbetsförmedlingen. Du hittar också tips och råd om hur du skriver ditt personliga brev och meritförteckning. Arbetsförmedlingen annonserar ut lediga jobb via Platsbanken.

Arbetsförmedlingens webbplats Länk till annan webbplats.

Jobba i Österåkers kommun

Österåkers kommun är den största arbetsgivaren i Österåker med närmare 2 000 anställda. De flesta arbetar inom skola, barnomsorg, vård och omsorg. Du hittar lediga jobb här på kommunens webbplats.

Lediga jobb i Österåkers kommun

Servicecenter
Besöksadress
Alceahuset, Hackstavägen 22, Åkersberga
Postadress
Österåkers kommun 184 86 Åkersberga
Öppettider
Måndag–torsdag: 8–17 Fredag: 8–16
servicecenter@osteraker.se
08-540 810 00
Publicerad:
Senast uppdaterad:
Hjälpte informationen på denna sida dig?