Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Avlösarservice

Österåker är vår hemort och här har vi arbetat med Avlösarservice i många år. Du kan känna dig trygg när du väljer oss. Vi är en kommunal verksamhet som alltid utgår från dina behov och bemöter dig med omtanke och kunskap.

Verksamhet och aktivitet

Avlösarservice i hemmet riktar sig till dig som är förälder eller anhörig till ett barn med funktionshinder. Syftet är att avlasta dig så att du får möjlighet att koppla av, uträtta sysslor utanför hemmet eller ägna dig åt övriga familjemedlemmar. Avlösningen kan ske ett antal timmar per månad, regelbundet eller vid enstaka tillfällen.

Vi utför avlösarservice med utgångspunkt i ert biståndsbeslut och enligt dina behov och önskemål. Insatsen kan ges alla tider på dygnet och utförs i ert hem eller i dess närmiljö. Hos oss kan du själv påverka vem du vill ska bli din avlösare, eller så hjälper vi dig att hitta någon du känner dig trygg med.

Personal och bemanning

När vi anställer nya medarbetare läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi är noga med att alltid ta referenser och begära utdrag från polisens belastningsregister. Vi ger stöd och arbetsledning till din avlösare samt arbetar för en god arbetsmiljö.

Kvalitet och värderingar

Vårt mål är att både du som förälder och ditt barn ska känna er trygga med oss. Vi har lång erfarenhet av avlösarservice och vi lyssnar hela tiden på dig för att bli ännu bättre.

Redaktör:
Anna Dalin

Sakkunnig:
Karin Welin
Senast uppdaterad:
torsdag 7 maj 2020