Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Träffpunkt Solhälla

Träffpunkten har för närvarande stängt för att minska spridningen av coronaviruset.


Träffpunkt Solhälla är till för dig som är pensionär. Hit är du välkommen alla vardagar i veckan, oavsett var i kommunen du bor. Du behöver inte göra någon föranmälan.

Här ser du menyer för serveringen på Solhälla.

Meny vecka 44PDF

Meny vecka 45PDF

Meny vecka 46PDF

Meny vecka 47PDF

Verksamhet och aktivitet

Vi har öppet alla vardagar i veckan med både återkommande och enstaka aktiviteter. De flesta av våra återkommande aktiviteter är kostnadsfria. I veckobladet som finns på alla Träffpunkter kan du se vilka aktiviteter vi tar ut en självkostnadsavgift för. Om du har idéer, förslag och synpunkter tar trygghetsvärden gärna emot dessa.

Personal och bemanning

Träffpunkt Solhälla drivs av Österåkers kommun. Aktiviteterna leds och planeras av en trygghetsvärd. På onsdagar kommer en bakgrupp från en av kommunens dagliga verksamheter och bakar och serverar fika. De fysiska aktiviteterna leds av utbildade ledare.

Hit är du välkommen alla vardagar i veckan. När en aktivitet kräver större planering eller innebär en större kostnad kan en föranmälan behövas. Det kommer att framgå av veckoprogrammet som finns anslaget på samtliga träffpunktsverksamheter. Vid enstaka tillfällen kan en vardagsaktivitet komma att bytas ut mot en helgaktivitet. Det kommer att framgå av veckoprogrammet när det inträffar.

Kvalitet och värderingar

Vi vill bidra till glädje och gemenskap bland äldre i Österåkers kommun. Genom att erbjuda ett varierat utbud av såväl återkommande som enstaka aktiviteter hoppas vi att alla ska hitta något de tycker om att göra. På österåker.se kan du ta del av veckans utbud av aktiviteter och veckans program finns anslaget på Solhälla och övriga träffpunktsverksamheter.

På finska-suomeksi

Redaktör:
Anna Dalin

Sakkunnig:
Helen Pihl
Senast uppdaterad:
tisdag 20 oktober 2020