Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Träffpunkt Görjansgården

Träffpunkten har för närvarande stängt för att minska spridningen av coronaviruset.

Träffpunkt Görjansgården ligger fint på Ljusterö. Det är en träffpunkt för dig som är pensionär. Hit är du välkommen alla vardagar i veckan, oavsett vart i kommunen du bor.  Du behöver inte göra någon föranmälan.

Verksamhet och aktivitet

Träffpunkt Görjansgården är öppen för dig som är pensionär. Här kan du träffa andra, sitta ner för en fika och en pratstund eller delta i de gemensamma aktiviteterna som ordnas här.
Vi har öppet alla vardagar i veckan med återkommande aktiviteter som bland annat sittgympa, medicinsk yoga, boule och senior power (styrketräning för äldre). Alla våra återkommande aktiviteter är kostnadsfria och du behöver inte anmäla dig i förväg.

I anslutning till träffpunkten finns en matsal. Här kan du se menyn för sommarveckorna, med reservation för ändringar.

Meny veckorna 27-34PDF

Personal och bemanning

Träffpunkt Görjansgården drivs av Österåkers kommun. Aktiviteterna leds av en trygghetsansvarig som också ansvarar för planeringen av aktiviteter. De fysiska aktiviteterna senior power samt yoga leds av en utbildad ledare.

Kvalitet och värderingar

Vi vill bidra till glädje och gemenskap bland äldre i Österåkers kommun. Vi är nyfikna på vad du har för intressen och önskemål och försöker anpassa verksamheten utifrån det. Genom att erbjuda ett varierat utbud av aktiviteter hoppas vi kunna locka allt fler till Träffpunkt Görjansgården.

På finska-suomeksi

Redaktör:
Kommunikationsenheten

Sakkunnig:
Helen Pihl
Senast uppdaterad:
onsdag 7 juli 2021