Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Bergagårdens film och teater

Du som är över 13 år kan delta i skapandet av en film på fritiden.

Det finns 2 sätt att skapa film på Bergagårdens Film & Teater.

1. Du lånar utrustning av oss på Film i Österåker (ligger på Bergagården) och får tips och råd av Filmpedagog Magnus G Bergström. Filmen skapar du själv eller tillsammans med dina vänner. Du kan klippa filmen med hjälp av tex Magnus.

2. Du går med i Filmgruppen. Vi träffas på Bergagården på måndagar under hösten för att planera och skriva manus. Under våren och försommaren fortsätter filmarbetet och filmerna har sedan premiär sista fredagen i augusti under Åkersberga Filmfestivals gala på Berga Teater.

Alternativ 2 hade varit det normala förfarandet, men i år ser det annorlunda ut. 2018-2019 kommer måndagsgruppen skapa en teatershow där det kommer finnas 1-3 kortfilmer med i showen. Det kommer alltså inte vara en renodlad filmgrupp, utan vi kommer jobba med alla delar av scenshow och film samtidigt. Du måste inte vara med på scen för att få vara med, om du inte vill! Låter det ändå spännande?

Om du vill delta eller har frågor kontakta Magnus G Bergström på Bergagården Telefonnummer 073-644 37 08 eller via e-post till magnus.gbergstrom@osteraker.se

Redaktör:
Patrik Gosenius

Sakkunnig:
Maria Söderlund
Senast uppdaterad:
tisdag 21 maj 2019