Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Kulturknuten

Kulturknuten är Österåkers kulturcentrum med Berga Teater. Här kan du uppleva kultur och skapa i närheten av Åkersberga centrum. Kulturknuten är samlingsnamnet för Berga teater, Bergagården och de låga, hästskoformade tegelbyggnaderna med Teaterverkstan, Metodverkstan och Språkverkstan.

Kulturknuten

Berga Teater, de gula hästskoformade husen bakom teatern med Metodverkstan, Språkverkstan och Bergagården bildar tillsammans Kulturknuten. Här kan du bland annat  ta del av barnteater, konserter, dans och skapande. Information om evenemang på Kulturknuten hittar du i evenemangskalendern. På Kulturknuten hittar du även Teaterverkstan, Språkverkstan och repetitionslokaler samt ett mindre konferensrum. Bergagården erbjuder bland annat film- och teaterkurser för ungdomar.

Metodverkstan

Metodverkstan är en stadsateljé där både kommuninvånare och förskolans verksamhet ryms. Metodverkstan har ett rikt material för skapande i bild och form. Återbruk och ekologisk medvetenhet är viktigt.

Språkverkstad

Språkverkstaden i Österåker är en plattform för att främja barns språkutveckling. Hit kommer kommunens pedagoger för fortbildning kring barn och språk.

Redaktör:
Patrik Gosenius

Sakkunnig:
Maria Söderlund
Senast uppdaterad:
tisdag 10 mars 2020