Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Mötesplatser

Kommunen har flertalet lokaler som går att hyra för möten, seminarier, produktioner och andra evenemang. Här finns information om våra lokaler och du hittar även information om andra aktörers lokaler som går att hyra.

Berga Teater

Berga teater renoverades 2010 och är en lokal med ca 220 publikplatser och en
stor teaterscen som passar de flesta evenemang. Du kan boka Berga teater för
till exempel föreställningar, konferens, filmvisning eller föredrag. Här visas också scenkonst för kommunens skolor och skolbio. Bokningar av teatern sker idag av skolor, kulturföreningar och privata företag. Lokalen ligger i närheten av Åkersberga centrum. För mer information är du välkommen att ringa 08-540 815 99.
Bokar gör du via mejl: katja.ohman@osteraker.se

Domarudden

Allt mellan konferens och fest kan anordnas på Domaruddens friluftsgård med tillgång till utomhusmiljöer och direkt anslutning till Domaruddens restaurang.
www.domarudden.selänk till annan webbplats

Folkets Hus med bio Facklan

Här finns ett antal lokaler i olika storlekar att hyra för olika typer av
evenemang, bland annat en hel biograf! Evenemangen är allt från möten och
konferenser till scenproduktioner, seminarier och föreläsningar.
Mer information finns via länk till Folkets Hus.
www.fhberga.selänk till annan webbplats

Kulturknuten

Kulturknuten är ett samlingsnamn på en hästskoformad byggnad kring Berga teater. Här finns möjlighet att boka en mindre konferenslokal och en mindre teaterscen kallad Teaterverkstan. I anslutning finns även en danslokal utrustad med speglar och dansmatta.                                                                                                                  För mer information är du välkommen att ringa 08-540 815 99
Bokar gör du via mejl: katja.ohman@osteraker.se

Le Mat Bed and Breakfast

Le Mat Bed & Breakfast Åkers vid Runö station är ett socialt företag. Här kan du anordna konferens för upp till 30 personer. När ni väljer att ha er konferens och eller övernattning här bidrar ni till att skapa arbete för människor som står långt från arbetsmarknaden.
Mer information på www.lemat.selänk till annan webbplats eller ring 08-790 59 80.

Runö Möten & Events

Runö Möten & Events är mötesanläggningen på Näsuddens halvö. Med inloppet till Åkersberga på ena sidan och Täljöviken på den andra, bjuder vi på ett naturskönt, nära och inspirerande läge.
På Runö Möten & Events finns stora inom- och utomhusytor för ditt evenemang. Huvudrestaurangen har plats för cirka 230 personer och vi har ett 30-tal mötesrum med kapacitet för 5–600 personer. Kronjuvelen är den 800 kvadratmeter stora, flexibla eventlokalen Runöhallen. I våra nio boendehus finns totalt 220 fräscha hotellrum. Läs mer på www.runo.se/konferenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För mer information är du välkommen att mejla info@runo.se eller ringa 08-555 381 00.

Redaktör:
Silvia Badulescu

Sakkunnig:
Maria Söderlund
Senast uppdaterad:
måndag 14 maj 2018