Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Våra bloggar

Möt våra bloggare

Bloggarna lyfter vardag, tankar, inspiration och exempel på metoder och arbetssätt som kanske även passar för just dig? Inspireras av dessa kollegor.

När intresse blir till kunskap

Här följer ni oss på fritids i Österåker som vill ge vår bild av skola och fritids i samspel. Äventyr, Teknik, Idrott, teater, musik är mångas elevers intressen.

Till bloggen "När intresse blir till kunskap"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Språkverkstan

Här följer ni oss Pernilla och Ewa, Specialpedagoger på Pedagogcentrum. En blogg som tar upp viktiga frågor och idéer för att stötta pedagogerna i sin roll. Här kommer vi dela med oss av saker som händer på Pedagogcentrum.

Till bloggen "Språkverkstan"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Personligt för hjärta och hjärna

Här följer du mig Johan Andersson. Jag arbetar på Margretelundsskolan med pedagogisk utveckling. Här får du ta del av personligt för hjärta och hjärna.

Till bloggen "personligt för hjärta och hjärna"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

IKT

Här utvecklar jag Martin tankar kring användandet av tekniken i skolan. Det kommer också att slinka igenom en del om vårt huvuduppdrag att utveckla skolan och få den till en mekanism som samspelar med det samhälle vi lever i.

Till bloggen IKTlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Metodverkstan

Metodverkstan erbjuder pedagoger från förskola och annan pedagogisk omsorg handledning i en kreativ lärmiljö. Metodverkstan är en mötesplats där pedagoger tillsammans med barnen genom olika former av estetiska uttryckssätt får stöd att hitta olika lärstilar.

Till bloggen "Metodverkstan"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I den här bloggen kommer jag att skriva om min resa i det ”flippade klassrummet”. Jag har mycket kvar att lära mig inom ämnet och ni kommer att få ta del av både mina misstag och mina framgångar.

Till bloggen "Flippat klassrum"länk till annan webbplats

Siffror

Att se lyssna och utmana i en spagettiröra

Här följer ni oss Anna och Johanna från förskolan Färglådan.

Vi kommer skriva våra tankar kring konsten att se, lyssna och utmana i en spagettiröra!

Till bloggen "Att lyssna och utmana i en spagettiröra"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skolspanarna

Ledare ute på spaning i verksamheten. Här lyfter vi upp ting som vi ser och hör i vårt uppdrag som skolchefer. Vi vill visa våra styrkor och ge en klarare bild av vilket uppdrag vi har och vad vi upplever när vi reser runt och omvärldsbevakar skola och förskola.

Till bloggen "Skolspanarna"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I huvet på en förstelärare

En blogg som tar upp viktiga frågor och idéer för att göra försteläraruppdraget tydligare. Här kommer vi dela med oss av saker som händer i vardagen. Vi är många förstelärare i kommunen och vi hoppas att det ska vara intressant att ta del av våra upplevelser i den här rollen.

Till bloggen " I huvudet på en förstelärare"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster