Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Om Pedagog Österåker

Pedagog Österåker är en webbplats för kollegialt lärande. Här kan du som pedagog möta kommunens stödjande verksamheter, men också andra pedagoger.

Den grundläggande byggstenen i Pedagog Österåker är att pedagoger i Österåkers kommun här ska kunna ta del av andras kunskap och expertis, men även dela med sig av sin egen.

Förutom information om händelser, nyheter och om olika verksamheter kommer Pedagog Österåker att byggas upp av olika bloggar, som löpande uppdateras. Genom dessa kommer det vara lätt för olika personer ute i verksamheterna att dela med sig av erfarenheter och kunskap, och lika lätt för den som vill att följa arbetet. Bloggarna kommer att byggas upp löpande närmaste tiden. 

Pedagog Österåker börjar smått, med en handfull verksamheter som presenterar sin verksamhet. Men vi vill växa. Vår ambition är att Pedagog Österåker ska fortsätta byggas ut med fler bloggar, mer information som du som pedagog har nytta av och utöver detta även mer video, poddsändningar eller annat interaktivt material. Där hoppas vi att du som pedagog vill höra av dig och berätta vad du skulle vilja se, eller om du vill vara med och bidra!

Du kan tycka till direkt i det korta formuläret nedan. Om du vill vara med och bidra till Pedagog Österåker, skriv gärna ned kontaktuppgifter i svaret. Annars går det självklart bra att vara anonym.Redaktör:
Martin Andersson

Senast uppdaterad:
tisdag 28 mars 2017