Aktuellt

Mer om våra bloggar

Kick off 2017

Dags igen att planera in årets pedagogiska kick off. Delaktighet och tillgänglighet för alla elever är övergripande rubrik. Mer info kommer inom kort. 14 till 18 aug kommer det komma ett antal olika erbjudanden.

Matematik är ett prioriterat utvecklingsområde i Österåkers kommun. Kommunen har därför ett systematiskt och långsiktigt arbete för att stärka matematikundervisningen.

Kursprogram HT 2017

Varje termin presenterar Pedagogcentrum ett nytt kursprogram. Nu kan du som pedagog anmäla dig till höstens utbud. Många favoriter i repris men också föreläsningar och nätverksträffar som utmanar med nyheter.

Mer om våra bloggar

På skoldatateket kan du få handledning och konsultation både enskilt och ihop med ditt arbetslag. Vi driver också fortbildningsinsatser inom digitaliseringen ute i din verksamhet utan extra kostnad.

Singaporemodellen i matematik

Singapore är en framgångssaga i bland annat pisamätningarna! Hur kommer det sig? Vad kan vi lära från det och finns det förklaringar vi behöver ha med i resonemanget? Angela och Madeleine är mitt i sin utbildning i singaporemodellen i matematik.

Programmeringslabbet

I augusti öppnar Pedagogcentrum Programmeringslabbet. Där kommer du och dina elever kunna lära er mer om programmering och få grunden i hur man kan styra enheter genom enkel kodning. Läs mer

Service

Kontakt och öppettider

Alceahuset, Hackstavägen 22 Åkersberga
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-16

Österåkers kommun
184 86 Åkersberga

08-540 810 00
måndag-torsdag 8-17
fredag 8-16