En webbplats från Österåker.se

Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Profiler

På Österåkers gymnasium finns ett antal profiler som du kan välja oavsett vilket program du går.

Kombinera dina studier med en profil

Du väljer profil redan i din ansökan till gymnasieantagningen. Du som inte önskar kombinera dina studier med en idrotts- eller estetisk profil väljer istället andra individuella val till år 2. Dessa presenteras för dig under ditt första år på gymnasiet.

Bild

Vänder sig till dig som tycker om att teckna och måla, är kreativ och har lust att skapa med färg och form.

Musik

Här får du goda möjligheter att ägna dig åt och utveckla ditt musikintresse. Du deltar i smågrupper som jobbar med musik från olika genrer som framförs inför publik.

Golf

ÖG har nationell idrottsutbildning i golf. Vi samarbetar med Österåkers golfklubb.  

 

Innebandy

För dig som är aktiv junior och verksam inom någon klubb eller förening. Vi samarbetar med Åkersberga Innebandyförening och kvalificerade innebandyinstruktörer. Du går innebandyförbundets grundutbildning och Blå utbildning. Samtidigt knyts du till ÅIBF:s lag med möjlighet att utöva ditt ledarskap på ett "riktigt" lag.

Fotboll

För dig som är aktiv inom en klubb eller förening. Vi samarbetar med ÅBK och vi har en lokalt certifierad fotbollsprofil av Stockholms Fotbollsförbund, vilket är ett kvitto på att utbildningen bedrivs på ett utvecklande sätt och leds av en 3-stegs utbildad instruktör.

Redaktör:
Esteban Araneda-Ferrer

Sakkunnig:
Esteban Araneda-Ferrer
Senast uppdaterad:
fredag 20 april 2018