Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Tack för detta läsår!

I

Hej

Nu är sommaren här och på torsdag börjar sommarfritids. Vi välkomnar då våra nya fyror till Klubben. Nu tackar vi för ett roligt läsår som vi haft tillsammans med era barn på klubben. Vi har tillsammans upplevt många roliga stunder, löst konflikter, lyssnat, lekt och framförallt skapat goda relationer under året.

Den 29:e maj utförde vi från frö till planta, en härlig eftermiddag där eleverna fick sälja sin planterade grönsaker och blommor som de sått under våren. Evenmanget genererade 8000kr. Fantastiskt! Tack till alla som kom och deltog. 4000kr skänker vi till välgörenhetsorganisationen WWF och 4000kr går tillbaka till eleverna i utomhusleksaker. Från frö till planta kommer nu att bli en årlig tradition här på Skärgårdsstadskolans fritidshem.

I onsdags blev det ett fantastiskt Gröna Lund besök, solen sken och barnen var glada. Gissar att de kom hem trötta och nöjda.

Nästa läsår jobbar Malin kvar på Klubben, Maria börjar på Rönnen med blivande åk2 och Patrik avslutar sin tjänst på skolan. Thea som idag jobbar i åk3 på Björken kommer till hösten att jobba på klubben tillsammans med Malin.

Under torsdagen och fredagen planerar vi sommarfritids tillsammans med eleverna. Håll utkik här på bloggen om vad vi hittar på. Är ni anmälda till sommarfritids och blir sjuka eller att barnen av någon anledning inte kommer till skolan är det viktigt att ni ringer oss på klubbens telefon innan kl 09:00 på tfn: 08-540 815 84

Till er som tar sommarlov imorgon önskar vi en superskön sommar.

/ Maria, Malin och Patrik

 

Redaktör:
Mattias Nyström

Publicerad:
tisdag 11 juni 2019
Senast uppdaterad:
tisdag 11 juni 2019