Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Första hembrevet vecka 35

Hej alla nya föräldrar.

Ännu en gång varmt välkomna till Österskärsskolan och klass FA.

Vi har nu haft vår första riktiga skolvecka och vi har fokuserat på klassen och att lära känna varandra. Vi är ett härligt gäng!

Det är på denna sida vi skriver våra hembrev och lägger ut annan information till er. Så glöm inte att prenumerera på bloggen, så ni inte missar viktig information.

Information

Den 11 september klockan 18.30- 20.00 är ni välkomna på föräldramöte. Vi samlas i matsalen för en kort information från rektor Maria Arnvaller och vår skolsköterska Maria Lundberg. För att därefter fortsätta i klassrummet.

Vi kommer ha vår första idrottslektion måndagen den 9 september tillsammans med vår idrottslärare Lotta Hansson. Första tillfället byter vi inte om, därefter behöver eleverna ha med sig idrottskläder, inneskor och handuk. Vår klass kommer ha idrott måndagar varannan vecka (ojämna).

Fotografiering blir den 25 september. Då fotas allla barn individuellt och tillsammans på en klassbild.

Vi erbjuder lära känna samtal om det finns något speciellt ni vill berätta om ert barn. Det ska vara information som vi inte redan vet och för att deras vitelse i förskoleklass ska bli så bra som möjligt. Samtalet kommer att vara 15 minuter. Lista med erbjudna tider sitter uppsatt i hallen.

Utvecklingssamtal med fokus på eleven och lärande sker på våren.

Våra mailadresser.

maria.mellbin@osteraker.se ( uppmärksamma att det inte är Mia utan Maria)

ingegard.jonsson@osteraker.se

Ha en fortsatt härlig dag!

Mia Mellbin och Ingegärd Jonsson


Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
onsdag 28 augusti 2019
Senast uppdaterad:
onsdag 28 augusti 2019