Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev v41

Ingress

Hej alla föräldrar!

Höstlovet närmar sig likväl vårt första matematikprov i årskurs 6.

I matematik har vi denna vecka genomfört en diagnos. Eleverna har tillsammans med mig utvärderat sina resultat och antecknat behov på sin lathund, vilket har som syfte att göra eleverna medvetna om vad de behöver lägga energi på då de studerar till matematikprovet. Vi har även denna vecka arbetat med skala kopplat till area och omkrets. Nästa vecka kommer vi att repetera inför prov efter behoven som visat sig i elevgrupperna. André rekommenderar att ni tillsammans med ert barn planerar upp förberedelserna inför matematikprovet, (när, var, hur och eventuellt med vem) så att eleverna får chans att visa sin fulla potential på provet.

I ekonomi kursen arbetar vi med vår hushållsbudget, eleverna har fått 200 000:- som startkapital samt en bruttolön på 19 500:- i månaden som de ska utgå ifrån då de ser över kostnader vid bolån, mat, transport och så vidare. Nästa vecka ska eleverna presenterans sina budgetar vilket jag ser fram emot, de har varit helt suveräna!

Inom svenska kommer vi att börja skriva återberättande texter, eleverna kommer att få ett arbetshäfte med övningar som de ska utgå ifrån i undervisningen.

Trevlig helg!

André

Ma prov

Moment geometri.

6A 23okt del1, 24okt del2

6B 24okt del1 och 2.

Svenska


Engelska


Matematik

Läxa7 sida 225, samt sedvanligt multiplikationstest till fredag.

Språk

Tysk- och spanskläxor delas på google classroom av ansvarig lärare.

 

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
fredag 11 oktober 2019
Senast uppdaterad:
fredag 11 oktober 2019