Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Inför skolstart

22 augusti klockan 08.00 börjar vi 5:an

Hej och välkomna!

Jag hoppas att ni haft en härlig sommar och är redo för ännu ett nytt läsår. Torsdagen den

22 augusti klockan 08.00 startar vi det nya läsåret tillsammans. Jag och elever kommer att träffas i vårt nya klassrum för upprop och en kort samling. Klassrummet ligger i den övre paviljongen på övre skolgården (det står 5A på dörren).

Klockan 08.30 så är det samling på nedre skolgården vid den nya scenen för gemensam skolstart tillsammans med föräldrar och andra klasser. Därefter samlas jag och eleverna en kort stund i klassrummet innan det är dags för rast och andra aktiviteter. Den första dagen går vi i skolan till klockan 12.00. Efter det får man gå hem eller till klubben.

De två första dagarna är mentorsdagar som vi spenderar tillsammans då vi kommer prata förhållningssätt, klassrumsklimat och dela ut scheman samt andra blanketter. Vi kommer att vara både ute och inne, varför det är viktigt att barnen klär sig efter väder. Fredagen den 24:e augusti går vi till klockan 13.00. Det ordinarie schemat börjar gälla vecka 35. Det kan vara bra att veta redan nu att eleverna behöver ta med sig idrottskläder på tisdag, onsdag och torsdag.

I årskurs 5 kommer eleverna ha ämneslärarsystem, det vill säga att lärarna undervisar sina ämnen i flera klasser. Större delen av undervisningen sker med mentor.

Mer information om vilken lärare som undervisar i de olika ämnena får ni på föräldramötet den 5/9 klockan 18.00.

Varmt välkomna tillbaka

Kristine


Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
måndag 19 augusti 2019
Senast uppdaterad:
måndag 19 augusti 2019