Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Veckobrev vecka 35

Här kommer terminens första veckobrev.

Hej!

Vad roligt det var att träffa alla elever på uppropet! Vi har den här veckan haft två uppstartsdagar där vi lärt känna varandra och lärt oss namn på alla elever. Eleverna har idag fått med sig schema hem och from måndag följer vi det.

Som ni ser på schemat är det läxhjälpstid på måndagar 13.20-14.20. Här erbjuder vi hjälp med läxor och tid att ta igen om man missat lektioner pga t ex sjukdom. Läxhjälpen är i 4a:s klassrum.


Idrott är på onsdagar och fredagar och då ska idrottskläder och handduk vara med i väskan. Till fredagens lektion v. 35 behöver eleverna inte vara ombytta. Packa även med regnkläder när det regnar eftersom eleverna är ute på rasterna oavsett väder. Det kan även vara bra att ha med extrakläder om man blir blöt. Vi kommer att få lådor i korridoren där man kan lägga extrakläder.


Torsdag 5/9 kl. 18.00-19.30 är det föräldramöte för åk 4. Vi träffas i matsalen kl. 18.00 för ett kort informationsmöte med rektor där hela mellanstadiets föräldrar deltar. Efter det stannar
åk 4 kvar i matsalen och fortsätter mötet och då informerar vi om hösten arbete i olika ämnen. Innan mötet är slut träffas vi kort i respektive klassrum så att ni får möjlighet att träffa de nya föräldrarna i klasserna och även välja klassföräldrar.


Vi kommer att bjuda in till utvecklingssamtal 10-11/9. Detta första samtal kommer att vara lära-känna-samtal och är inte elevledda. De elevledda samtalen börjar vi med under vårterminen. Tider meddelas senast tisdag 27/9.


Trevlig helg!
Frida, Anna och AnnaRedaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
fredag 23 augusti 2019
Senast uppdaterad:
fredag 23 augusti 2019