Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Veckobrev v 36

Ingress

Hej!
Det har varit en rolig vecka tillsammans med eleverna i åk 4! Det är mycket som är nytt och spännande för oss alla. Vi börjar få in rutiner och hur vi vill ha det under skoldagen. Idag har eleverna skrivit utvärdering, något vi kommer göra varje fredag. Eleverna verkar nöjda med första veckan på mellanstadiet!

På torsdag är det föräldramöte i matsalen 18.00. Det är först ett kort informationsmöte där hela mellanstadiet medverkar och sedan fortsätter vi i åk 4 med vårt möte. På föräldramötet kommer ni bl a få information om ämnen och läxor.
Vi avslutar med att gå till klassrummen så att ni får en chans att presentera er för nya föräldrar.

Vi har skickat ut en inbjudan till utvecklingssamtal. Ni går själva in och bokar den tid som passar, se information i tidigare brev.

På måndag kommer vi dela ut ett brev från skolsyster som ska tillbaka till oss mentorer så snart som möjligt.
Vi passar på att informera om avlusningdagarna som är 13-15 september. Kolla gärna igenom era barns hår redan i helgen då vi redan haft påhälsning av löss.

På måndag är det läxläsningstid 13.20-14.20. Vi ser gärna att de elever som varit frånvarande under veckan stannar så att de kan få hjälp med att ta igen det de missat. Här finns även tid att göra läxor och få hjälp med dessa av lärare.

På måndag delas läxa ut i engelska.


Trevlig helg!
Frida, Anna och Anna

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
fredag 30 augusti 2019
Senast uppdaterad:
fredag 30 augusti 2019