Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 41

Hej!

Tack för samtal

Tack alla ni för givande utvecklingssamtal! Nu när eleverna har utvärderat samtalen kan jag bara konstatera att de är så stolta över att ha genomfört sina samtal! Många uttryckte att de var pirriga innan men att det kändes jättebra efteråt. Det de allra flesta uttryckte som det bästa med samtalen var att få sitta i lugn och ro med er och få visa sina saker. “Det kändes bra för att mina föräldrar lyssnade och jag fick mycket beröm.” Kul! Nu jobbar vi vidare med de nyuppsatta målen.


Träning på matematikmål

Några av er har efterfrågat hemsidor där man kan träna på att automatisera ett visst talområde eller klockan. Här kommer några förslag. Ni behöver nog vara med era barn de första gångerna så att ni hittar just de saker som behöver tränas.


www.matematik.klaxit.selänk till annan webbplats (välj Öva naturliga tal, välj Lilla plus om ni ska träna addition 0-10, ska ni öva 0-20 så väljer ni egen inställning och klickar i. Här kan de som är intresserade c multiplikation också träna).

www.elevspel.selänk till annan webbplats

www.nomp.selänk till annan webbplats (vissa delar är gratis, andra kostar)

www.kunskapsstjarnan.selänk till annan webbplats

Framsidor till äppelböckerna

Simning

Kommande onsdag, den 16 oktober, är det dags för klassen att gå till Söra simhall och simma. Se till att barnen får med sig badkläder, handduk och tvål. Då lunchen kommer bli senare än vanligt så är det toppen om man har med sig en frukt denna dag.

Idrotten är inställd på måndagen då vi idrottslektion istället blir onsdagens simning.


Slå in läseböckerna

Det är fortfarande många läseböcker som inte är inslagna. Jag vore supertacksam om ni ville hjälpa till med det. Böckerna håller så otroligt mycket bättre...


Skolgården avstängd

Från och med måndag morgon kommer övre gården att stängas av helt. Vi får då gå ut och in genom ingångarna på nedre skolgården. Detta arbete beräknas ta cirka en vecka.


Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

Hälsningar

Gunilla


Läxor och kom ihåg vecka 42

Måndag ingen idrott

Onsdag simning, ta med badkläder, handduk,tvål och gärna en frukt

Torsdag idrott, läsläxa kapitel 7 “Nej, bredsida, sa jag!” sid 40-45, matematikläxa

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
fredag 11 oktober 2019
Senast uppdaterad:
fredag 11 oktober 2019