Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 40-41

Hej alla föräldrar i 1A och 1B

Vi har på fritidslektion vecka 40 färglagt bokstaven "O" , klippt ut bokstaven och klistrat ut och limma upp på papper. Vecka 41 gjorde vi "Raketer" som färglagt.

Onsdagens utflykt vecka 40 blev inställd på grund av regn. Vi var inne och hade mysmellis och såg på "Saltkråkan". Nästa utflyktsdag är Onsdag 16/10. Vi återkommer med vart vi går då.

Idrottsalen på torsdagen vecka 40 lekte vi "landkull". Mycket uppskattat.

MineCraft måndag 14/10 ställs in.

Vi påminner om att flera elever saknar egna MUGGAR.

Vi önskar oss att eleverna tar med sig glasburk (barnmatsburk) som är tvättade och inga etiketter på. Dessa skall användas till Ljusfestivalen.

Nästa "Önskefredag" är den 25/10 och då har vi Halloween fest. Man tar med och använder eget smink och lånar INTE ut det, på grund av smittorisk. Vi använder INGA läskiga masker eller vapen. Utklädning och sminkning sker på fritids tiden, INTE PÅ SKOLTID

När vi har lugn sagostund varje eftermiddag klockan 15.45-16.10 och ni ska hämta er elev, önskar vi att ni säger till oss vuxna vid dörren så hämtar vi eleven.

Vecka 43 har vi Lekvecka på hela skolan och då har vi inga andra aktiviteter. Vi kommer också att prata om barnkonvetionen och hur andra barn har det i världen och vad barn har för rättigheter.

OBS VIKTIG INFORMATION UNDER VECKA 42

14-16/10 ÄR ÖVRE SKOLGÅRDEN STÄNGD pga ASFALTERING. INGÅNG TILL ÖPPNING OCH STÄNGNING SKER VID 6:ORNAS INGÅNG. (Längst bort vid klätterstängningen på nedre skolgården).

 

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
torsdag 10 oktober 2019
Senast uppdaterad:
torsdag 10 oktober 2019