Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 36-37

Nu ligger fritidsschemat uppe i hallen och även en kompistelefonlista till klass 1A och 1B.

Lek och aktiviteter

Nu ligger fritidsschemat uppe i hallen och även en kompistelefonlista till klass 1A och 1B. På kompistelefonlistan får ni föräldrar som vill skriva in ert namn och telefonnummer för att ge möjligheten att kontakta varandra om barnen vill leka.

Vi får inte lämna ut några telefonnummer till er.

Vi skulle önska att ni sköter "lekfixet" hemma, dagen innan. Det blir lätt konflikt och barnen känner orättvisa när det inte är de som blivit tillfrågade.

 

Fritids måndagar och tisdagar

På måndagar och tisdagar har vi ett guldtillfälle att få pyssla och skapa tillsammans med era barn. Lärarna har halvklasser och den andra halvan har fritids. Vi har under dessa stunder passat på att göra något kreativt och kopplat ihop det med skolans tema. Vi har under förra veckan jobbat med bokstaven S.

Vi sydde fina S på svart papper.

Denna vecka jobbade eleverna med bokstaven A och i matematiken tränade barnen på siffran 2. Under fritidstillfället skapade vi armband med 2 skutt. De hänger i hallen, gå gärna och kika.

 

Utflykt

Förra veckan var vi i Safariparken och åt mellis där. Det var super- mysigt att komma iväg på lite nya äventyr.

 

Onsdagsmys

Denna onsdag hade vi onsdagsmys i klassrummet med eget mellis. Ta gärna med mugg till barnen eller en vattenflaska.

 

Fredagar

Varje fredag cirka klockan 15.30-16.00 kommer alla som vill, få möjlighet att röra på sig lite med "Just Dance". Det är något barnen älskar och ser fram emot. Underbart med fredagsfeeling.

Varanna fredag kommer vi att ha fritidsråd innan mellis. Där lyfter barnen sina önskemål och tankar kring fritids. Där pratar vi även om hur vi är mot varandra och ger förslag inför vår Önskefredag som vi har en gång i månaden.

 

Övrig info

Varje dag klockan 15.45 startar vi en ljudsaga. Det gör vi för att varva ner inför stängning. Vi går till stängning klockan 16.15.

Nästa utflykt är den 18/9 och blir till Oceanparken. Mer information kommer.

Hälsningar

Madde, Tompa, Ann och Tompa 

Redaktör:
Maria Sjöström

Publicerad:
torsdag 12 september 2019
Senast uppdaterad:
torsdag 12 september 2019