Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Österskärsskolan har nya klassidor

Nu har Österskärsskolan nya klassidor!

Du når de nya klassidorna på vår hemsida, www.osteraker.se/osterskarsskolan, under ”Klasser och fritidshem”. Varje klass och fritidshem har sin egen blogg på skolwebben. Från och med nu är det genom dessa bloggar som lärarna och fritidshemmen kommer att skicka ut information till vårdnadshavare. Det finns också ett nyhetsflöde där skolledningen publicerar nyheter.

För att få ett e-postmeddelande varje gång det har publicerats ett nytt blogginlägg för er klass, ert fritidshem eller från skolledningen behöver du ange din e-postadress i webbplatsens formulär.

Gör så här för att prenumerera på blogginlägg:

  1. Gå till www.osteraker.se/osterskarsskolan.
  2. Välj menyvalet Klasser och fritidshem och gå till sidan för ditt barns klass/fritidshem.
  3. Klicka på den blå länken Prenumerera som finns under bloggen.
  4. Nu kommer du till prenumerationssidan. Kryssa i vilka bloggar du vill prenumerera på. Du kan välja flera stycken. Glöm inte att välja det översta valet, ”Alla nyheter om Österskärsskolan”, så missar du inte informationen från skolledningen. Om ditt barn går på fritids, anmäl dig också till fritidshemmets blogg.
  5. Skriv sedan in din e-postadress i rutan längre ner.
  6. Klicka på rutan Prenumerera bredvid.
  7. Du kommer nu till en sida som bekräftar att du har blivit prenumerant. Som prenumerant kommer du att få ett e-postmeddelande när ett nytt inlägg finns att läsa på en blogg som du valt att prenumerera på. Om du vill ändra din prenumeration, använd webbadressen som finns längst ner i varje mejl.

Redaktör:
Maria Sjöström

Sakkunnig:
Maria Arnvaller
Publicerad:
tisdag 15 januari 2019
Senast uppdaterad:
tisdag 15 januari 2019