Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 36

Hej!

Vi har haft en bra vecka med många olika aktiviteter. I måndags var vi på fotbollsplanen och skolgården efter mellis i det härliga vädret. Tisdagseftermiddagen spenderades en stund på Kolgärdet där vi ofta har lyxen att få vara helt ensamma när vi kommer dit. På onsdagen åt vi först mellis på Labben där det serverades havregrynsgröt och sedan var vi både ute och inne och lekte. Vi har under veckan gjort klart våra självporträtt och påbörjat ett gemensamt projekt med pärlplattor.

Vi har också köpt in lite nya leksaker, spel och grejer till oss som vi tog fram i veckan och som glatt togs emot av barnen.

Info som vi tog upp på föräldramötet:

Barnens mobiler ska lämnas in på fritids under eftermiddagarna. Därför får ni kontakta dem och oss via Labbens telefon. Vi svarar på den från skoldagens slut till och med 16.30. Verksamheten och barnen går före, så prova igen eller skicka ett sms om vi inte svarar. Smsnummer är 073 62 52 218

För att vi ska kunna skicka hem ett barn själv måste vi ha fått en skriftlig eller muntlig tillåtelse från er föräldrar, annars behöver vi ringa er innan vi kn släppa iväg dem.

Och glöm inte - kläder efter väder, vi är ute mycket!

Trevlig helg, hälsningar Felicia och Lina

 

Redaktör:
Jenny Johansson

Sakkunnig:
Jeanette Haag
Publicerad:
fredag 6 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 6 september 2019