Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 21

Hej!

Den här veckan har vi fått känna på den svenska sommaren när den är som bäst. Vi inledde med fantastiskt väder och mycket utelek samt att vi då kan "flytta ut" inneverksamheten med till exempel spel, tecknande och pyssel. Vi har dessutom gjort fina nyckelpige-teckningar med klipp- och klistrateknik. Torsdagens utflykt till Kolgärdet fick ställas in på grund av att många saknade regnkläder när det härliga sommarregnet gjorde entré! Idag gör vi terminens sista fredagsquiz då det är sista vanliga fredagen före sommarlovet.

Kommande två veckor är det stängt på både skola och fritids på torsdagarna, och fredagarna är det lovfritids för er som anmält. Vi kommer sedan att ha en gemensam fritidsavslutning med Doppingen tisdagen 11 juni. Då går vi till Kolgärdet tillsammans och umgås, leker och äter mellanmål. Vi återkommer om vilken tid vi är tillbaka på Labben denna dag.

Glöm inte heller att tisdagen 4 juni har vi drop-in-fika för er när ni hämtar, mellan 14.00-15.30. Denna dag är det också APT för all personal på skolan, som börjar 16.00!

Trevlig helg, hälsningar Felicia och Lina

Redaktör:
Jenny Johansson

Sakkunnig:
Jeanette Haag
Publicerad:
fredag 24 maj 2019
Senast uppdaterad:
fredag 24 maj 2019