Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 40

Skogen

Härlig promenad till skogen

Så var det fredag igen. Veckorna går otroligt fort känner vi och hösten har verkligen kommit. I tisdags var vi i skogen och alla barnen lekte och byggde kojor. Nästa vecka börjar vi med våra ljuslyktor och det är många barn som har tagit med sig en glasburk. Härligt!

På tisdag som kommer har vi gemensamt APT (möte) med all personal på skolan. Vi ska se om vi hinner gå till idrottshallen den dagen. Om vi gör det så kommer vi tillbaka redan 15.30 och redan vid 15.50 går vi till Äppelgården 1. Ni som har möjlighet att hämta innan gör gärna det. Mer information om det kommer.

Vi vill påminna alla er föräldrar om hur viktigt det är att ni hör av er till oss om ert barn inte ska vara på fritids någon dag. Ni kan antingen skicka med en lapp, maila, ringa eller skicka ett sms på telefonnummer:073/6634132.

Just nu är det väldigt blött i skogen och många av era barn vill gärna leka där. Många saknar extrakläder och stövlar. De är väldigt blöta, leriga och kalla när de kommer in. Vi har därför bestämt att de tyvärr inte får vara där om de ej har stövlar och överdragsbyxor. Snälla, se över lådan i hallen så de har ordentligt med extra kläder.

Ha en faboulos helg så ses vi nästa vecka.

Kram Jeanette Camilla och Yessi

Redaktör:
Jenny Johansson

Sakkunnig:
Camilla Arhagen
Publicerad:
fredag 4 oktober 2019
Senast uppdaterad:
fredag 4 oktober 2019