Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Veckoinformation vecka 50.

En fullspäckad vecka!

Hej alla hem!

Näst sista veckan denna termin blev verkligen intensiv, fylld av aktiviteter.

Vi uppmärksammade Nobel genom att vi prata om hans liv, hans uppfinningar, testamentet och nobelpriset samt gjorde ett experiment, som vi dokumenterade med en teckning.

Vi har tränat inför advent föreställningen som vi äntligen fick visa för er. Här finns några stolta och malliga fröknar, barnen var fantastiskt duktiga. Luciadagen fortsatte med att vi gick till gymnastiksalen och tittade på de äldre barnens luciatåg.

Denna vecka har hela skolan haft tema medveten närvaro ((även kallat mindfulness). Det har haft syftet att ge eleverna förståelse för hur de själva kan påverka sina egna tankar, handlingar och sitt välmående. Vi har också haft en barnyoga lärare som på ett lekfullt och fantasifullt sätt haft yoga med oss.

På onsdagen åkte vi buss ned till Kyrkligt centrum och lyssnade på en julberättelse.

Veckan avslutades med en busstur ner till Åkersberga och ett besök på metodverkstan. Alltid lika uppskattat.

Nästa vecka kommer vi ägna åt att avsluta påbörjade arbeten,julpyssla samt att städa.

På julavslutning den 21/12 är föräldrar välkomna mellan klockan 7.45-8.30. Eleverna får gärna ha tomteluva på sig och en lykta i handen (gärna med ett batteri ljus i) under tomteparaden. Vi kommer att finnas utanför FC/Skraken från 7.30 för uppsamling inför paraden. Barnen får gärna vara klädda för utevistelse.

Trevlig helg och ha en trevlig tredje advent önskar Liselotte, Tobbe och Marina.

Metodverkstan.

Redaktör:
Marina Söderström

Publicerad:
lördag 15 december 2018
Senast uppdaterad:
lördag 15 december 2018