Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hösten är här!

Med lite omväxlande väder som sig bör!

Vi vill tacka för alla trevliga lära känna samtal! Under dessa dagar har jag (Lotta) och Mats Göran haft lektioner som vanligt. I halvklass har jag pratat om lika och olika i matematiken. Större, mindre och antal. Mats Göran har haft musik på olika sätt i halvklass. Mycket uppskattat!

Vår utedag blev på tisdagen istället, på Kolgärdet, där vi använde naturens material till att forma vårt första ljud i våra namn. Fina kojbyggen kom igång!

Denna vecka har vi haft terminens första elevrådsmöte och matrådsmöte. Representanterna är så duktiga på att återberätta vad som bestämdes för resten av klassen!

På idrotten lekte vi en lek som hette "drakmamman". Superkul! fråga gärna eleverna vad den gick ut på!

Under nästa vecka börjar vi med en temabokstav som vi kommer att arbeta kring. Det första bokstavsljudet vi presenterade idag är Ss. Elevern fick som läxa idag till nästa fredag att samla ord som börjar på Ss.

En viktig detalj till dig som förälder när du sjukanmäler ditt barn via Dexter, gör det innan klockan 08.00, så att vi kommer igång med vår skoldag.

Fyll gärna i ditt telefonnummer på vår lista för lek, på dörren in till vårt klassrum.

En uppmaning till er familjer i denna tid av återbruk: vi tar tacksamt emot tomma toarullar och rengjorda mjölk/juice korkar! Det kan man pyssla mycket med! Tack!

Titta gärna på björkar i helgen och deras kommande färgskiftningar! Ha en trevlig helg och tack för ytterligare en fin vecka med era barn!

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 27 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 27 september 2019