Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 35

TRIVSELVECKA!

Promenad till Kolgärdet!

Hej!

Denna veckan har vi haft trivselvecka på hela skolan. Vi har pratat regler som vi tillsammans bestämt ska gälla i klassen, läst och gått igenom skolans regler, vi har haft rastsamtal, kompissamtal och därifrån kommit fram till ”hur man är en bra kompis”, det blev fina diskussioner. Veckan avslutades med en gemensam trivseldag ute på skolgården i form av stationer som trivselledarna från olika klasser höll i. Jättekul och gruppstärkande.

Vi promenerade i måndags till Kolgärdet, där lekte vi i aktivitetsparken. Det var första gången som vi gick iväg på ett fint led två och två, som ni ser på bilden här ovan.

Nu är vi igång med arbetsuppgifter och alla har fått sin låda och namnnskyltar har tillverkats. Det har varit spåruppgifter där pennfattning tränats. Vi har övat på att skriva namn och letat efter bokstäverna som finns i vårt namn.

Vi kommer att ha veckans bokstav och ljud, med start nästa vecka, spännande och då får man också sin svenska-bok "läsresan". Vi har startat med att rimma och bjudit varandra på rim-par som hår-tår, troll-boll, mus-hus.

I matematiken börjar vi med mönster både praktiskt och i arbetsboken "mitt i prick".

Nästa vecka startar idrotten som kommer vara varje tisdag med Karin.

Hoppas alla fick mailet med föräldramötesprotokollet, om inte säg till oss och dubbelkolla även att det är rätt mailadress som ni angett i dexter, annars ändrar ni själva, så utskicken kommer till den mail ni önskar.

Här nedan får ni lite bilder från veckan!

Trevlig helg!

Maria och Carina

Här är min låda och pärm!

TL-ledare, trivselledare som ordnade med roliga lekar.

Under hökens alla vingar!

Här får vi instruktioner för kommande lek!

Pepparkakskull!

Gruppkram!

Ärtpåse stafett.

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 30 augusti 2019
Senast uppdaterad:
fredag 30 augusti 2019