Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Vecka 12.

Tema "Mina 5 sinnen".

Hej!

Denna veckan har vi haft tema ”mina 5 sinnen”. Vi har lärt oss om ett sinne varje dag. Synen, hörseln, känseln, lukten och smaken. Vi fortsätter vidare med temat nästa vecka och fördjupar oss.

På idrotten var det full fart med spegelkull, hinderbana med balans, tjocka mattor, rep och ringar.

I halvklasserna har vi fortsatt med matematiken ”mitt i prick”och i svenskan med ”läsresan” haft bokstavsljudet Uu som i Uggla.

Vi har fått anledning att prata och repetera hur man undviker att smitta eller bli smittad i influensatider. Alla barn är noga att tvätta sina händer med tvål och är duktiga att inte hosta och nysa rakt ut! Vi har även tagit handsprit innan lunch och mellanmålet.

Ny rutin, eleverna går själva in i hallen och hänger upp sin väska och föräldrar och syskon säger hej då utanför dörren, gäller även vid hämtning då vi försöker vara ute mycket nu på eftermiddagarna.

Under torsdagen blev det en extrainsatt studiedag för planering i händelse av skolstängning, fritids var öppet för de som behövde. Vi återkommer med mer information löpande om hur det blir.

Har även mailat ut elevernas mailadresser till er. Även här får ni mer information om hur vi ska gå tillväga. Arbetsuppgifter/häften i både svenska och matematik är förberedda om det skulle behövas.

Det är påsklov vecka 16 och förra veckan mailades enkäten för påsklovsledighet ut. Sista svarsdag är den 22/3. Önskar att man klickar i och svarar även om man ska vara ledig, så vi vet att man inte glömt anmäla plats på fritids. Tack på förhand.

Trevlig helg!

Maria Carina Markus

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 20 mars 2020
Senast uppdaterad:
fredag 20 mars 2020