Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 50

Oj oj vad mycket vi gjort!

Ja oj vad mycket vi gjort denna vecka.

Under veckan har vi övat medveten närvaro genom avslappning, massage, koncentrationsövningar och yoga. I tisdags var Lilys mamma Sofia här och vi fick följa med henne på en yogresa till yogazoo. Där fick vi träffa (eller vara) olika djur som tigern, strutsar, katter, kor och mycket mer. Det var en härlig och rolig stund med lugn och rörelse tillsammans. Tack snälla Sofia för den fina stunden.

Vi har pysslat, jobbat klart, sjungit, ramsat, lekt lekar och övat till Lucia. I onsdags var vi i Åkersbergakyrka och fick lyssna på berättelsen om julen. Vi har uppmärksammat och pratat om Alfred Nobel och Nobeldagen.

I går fick vi se skolans Luciatåg med kören i idrottshallen och idag har vi själva haft Luciamorgon för er föräldrar. Vad roligt att så många ville komma. Visst var barnen duktiga!

Nästa fredag den 21/12 är det jullovsavslutning och vi ska samlas 7.40 utanför FAs dörr färdigklädda för att vara ute en stund med tomteluva och lykta. (gärna batteriljus i) Klockan 7.45 ska vi stå uppställda utanför klassrummet för tomteparad och ni föräldrar är välkomna att ställa er på läktaren på baksidan och vara med på sångstunden om ni vill. Se detaljerad inbjudan på hemsidans förstasida.

Trevlig tredjeadvent helg!

Med vänliga hälsningar Carina, Irene och Sara

Redaktör:
Carina Kjellstrand

Publicerad:
fredag 14 december 2018
Senast uppdaterad:
fredag 14 december 2018