Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 23

Långutflykt runt Södersjön

Åh vilken härlig och rolig dag det blev i måndags. En lång dag i skogen med fruntstund, grodyngel, vacker skog, harssyra, vackra blommor, klättring upp på berg, lunchmatsäck, lek och bus i skogen och en lååååång promenad.

I tisdags var barnen och hälsade på sin nya lärare Cecilia i deras nya klassrum. Det var en rolig och spännande morgon och alla verkade så nöjda, både barnen och Cecilia. Barnen fick ett brev och ett vykort med sig hem, så titta i barnens väskor om de inte redan har visat er.

Nu börjar vi plocka ner allt ifrån väggarna som vi har gjort och plocka ihop allt för att ta med hem i nästa vecka. Tag med en namnad papperspåse på måndag för att kunna bära hem allting i.

På onsdag på skolavslustningen kommer barnen hit som vanligt på morgonen. Sedan är ni hjärtligt välkomna in i vårt klassrum klockan 11.00 för att se vår teaterföreställning över året vi gått här. Så mellan 11.00-12.00 är vi inne på Fa/Måsen och mellan 12.00-13.00 är det skolavslutning ute på skolgården med hela skolan. Hjärtligt välkomna att vara med mellan 11.00-13.00. Efter det är det fritids på Måsen för de som anmält närvaro för det.

Trevlig långhelg igen!

Mvh Carina, Irene och Sara

Redaktör:
Carina Kjellstrand

Publicerad:
onsdag 5 juni 2019
Senast uppdaterad:
onsdag 5 juni 2019