Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 22

Kortvecka, Kolgärdet och repetitioner.

Ja, vilken kort vecka det blev!

Vi har hunnit vara på Kolgärdet och leka, börjat på sista kapitlet i Lyckosjärnan i läsförståelsegruppen och övat vidare på alla bokstäver i alfabetet, både stora och små i språklek. Mest mest av allt har vi tränat på våran föreställning som ni ska få se på skolavslutningen. Spännande va!?

I dag var elever ifrån 6b här och lärde och jobbade med våra barn med Codable, ett roligt sätt att öva vidare med programering, mycket uppskattat. Tack 6b!

Kom i håg att vi går på långutflykt på måndag 3/6. Tag med lunch-matsäck, frukt, egen vattenflaska, sittunderlägg, kläder efter väder, bra skor och skydd för både sol och myggor. Det ska bli så mysigt.

På tisdag ska våra barn få träffa sin ny lärare i sitt blivande klassrum. Ni lämnar era barn vid det nya klassrummet klockan 8.00 och sedan går de själva tillbaks till oss efteråt. Det kommer stå 1A på dörren och det ligger på baksidan runt hörnet ifrån Måsen. Ni ska altså INTE komma med era barn till oss på morgonen då vi också får besök av blivande förskoleklassbarn och föräldrar. Kom i tid!

Trevlig långhelg!

Med vänliga hälsningar Carina, Irene och Sara

Redaktör:
Carina Kjellstrand

Publicerad:
onsdag 29 maj 2019
Senast uppdaterad:
onsdag 29 maj 2019