Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 2

God fortsättning och välkomna tillbaka!

Välkomna tillaka till en ny rolig, spännamde och lärorik termin. Hoppas att alla har haft en bra ledighet med både vila och aktiviteter. Det känns SÅ roligt att vara igång igen.

Först vill vi välkomna Thyra till klassen, det känns så roligt att du har börjat hos oss. Välkommen!

Tyvärr har Irene varit sjuk både onsdag och torsdag och Sara idag fredag men vi hoppas att vi alla är tillbaks på måndag.

Vi har kommit igång med både lite språklek och matte, repeterat lite och sett vad vi kommer ihåg ifrån förra terminen.
Vi har pratat om att det är nytt år, 2019, repeterat månader och när vi fyller år och årstiderna. I går gjorde vi ett stort gemensamt årshjul med bilder ifrån "sin månad" som passar den årstiden man fyller år.

I dag fick eleverna gissa vilken ny temabokstav vi ska börja med. Den uppstoppade Måsen Malte fick vara med i samlingen och efter att vi läst en liten ramsa om "Måsen Malte som mumsar makaroner" så kunde alla gissa att det är bokstaven M vi ska börja jobba kring.

Vår första idrottstid för denna termin blir nu på onsdag 16/1. Kom ihåg ombyte och handduk. Jag mailar ut hela listan med idrottstider för terminen i nästa vecka.

I början på nästa vecka mailar jag också ut tider för utvecklingssamtalen. Dessa kommer att vara måndagen den 4/2 och onsdagen den 6/2 och vi har precis som förra gången försökt lägga tiderna efter varandra för er som har syskon i skolan. Tiderna sätts också upp i hallen. Samtalet tar ca 20-25 minuter och vid detta samtal är eleverna med.

Vi kommer att skicka en trivselenkät med er hem under vecka 4 som ni tillsammans med ert barn ska svara på hemma och sedan ta tillbaks till oss senast måndagen den 28/1. Denna kommer vi att titta på under samtalet och ha som underlag till det IUP vi ska skriva tillsammans.

Trevlig helg!

Med vänliga hälsningar Carina, Irene och Sara

Redaktör:
Carina Kjellstrand

Publicerad:
fredag 11 januari 2019
Senast uppdaterad:
fredag 11 januari 2019