Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Hembrev vecka 37

Rönnbär, rim och ramsor

Vi startade veckan både med att göra rim-snurror och att plocka Rönnbär. Efter att ha färglagt och klippt ut snurrorna kunde vi öva på vad som rimmar på "Lok", kanske snok, så var det utrymningsövning i skolan. Vi hade pratat, varit och prov-uppställt oss så var vi väl förberedda när larmet gick och alla var jätteduktiga att gå ut lugnt och ställa upp sig på vår samlingsplats. Efter att vi samlat ihop oss efter denna övning gick vi på en promenad och plockade de röda fina Rönnbären i från Rönnbärsträden. Dessa använde vi senare i veckan till att både göra rönnbärsband som nu hänger fint i fönstret och att rita av en rönnbärsklase till vår blivande Naturbok.

Vi har fortsatt att arbeta i halvklass, både med mera lekar och att jobba med rim i svenskan och sortering i matten.
Alla har fått berätta om sin namn och visa sin Läxa som alla varit så duktig att kommit ihåg att göra och ta med hit. Tack för hjälpen!

Hoppas alla har sett tiderna för utvecklingssamtalen.

Denna vecka är det "Luskamningsdagar" Än så länge har ingen i vår klass fått löss men de brukar sprida sig så här i början avterminen. Passa på att kolla ochkamma era barn i helgen så kanske vi slipper de små djuren. http://www.avlusningsdagarna.se/länk till annan webbplats

Trevlig helg!

Med vänliga hälsningar Carina och Sara

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 13 september 2019
Senast uppdaterad:
fredag 13 september 2019