Dela
Dela

Dela sidan på sociala medier

Veckobrev vecka 42

Veckobrev vecka 42

Hej alla, 

Bara en vecka kvar till lovet och jag tror era barn känner av det. Dagarna är lite spretigare och livligare än vanligt. Trots spretighet och livlighet så får de en hel del gjort samt att dagarna fylls med otippade, men spännande, diskussioner. Som idag till exempel…

Idag har eleverna fått hem ett övningshäfte till nästa veckas kapiteltest. Era barn arbetar på i ämnet matematik så både böcker och pennor (och ibland sudd) glöder. Jag bara njuter givetvis!

I tisdags gjorde vi en liten tripp till Ica i centrum och pratade frukt och grönt med Marre. Eleverna fick lyssna, provsmaka och gå tipspromenad. Kul var att ingen vägrade smaka på något. Allt smakades på som de fick smaka på. Modigt. Några ville prova på Habanero, men det fick de inte! Tur var väl det (puh!). 

Till nästa vecka är den en del läxor. 

Måndag: No-läxa (halva klassen) och läsläxa 

Tisdag: Matteläxa Läxa 5

Onsdag: Glosor

Torsdag: No-läxa (resterande halva av klassen)

Matteläxan har kidsen ofta koll på själva då den står skriven på whiteboarden. Angående läsläxan. Har fått någon fråga om varför jag inte skriver ut sidhänvisning här å bloggen. Anledningen är att jag vill få kidsen mer självgående. De måste börja söka information själva, inte få den serverad jämnt. 

Blir ett litet kortare veckobrev den här veckan. Skriver nog ett längre nästa vecka skulle jag tro där jag antagligen berättar hur mysigt vi hade det då vi avslutar inför lovet på sedvanligt vis med mys-pys ;-) 

Vill påminna om Skolsamrådet den 22/10 klockan 18.00. 

Önskar er alla en skön helg! Hoppas solens strålar håller i sig.

Kram! Lotta 

Redaktör:
Jenny Johansson

Publicerad:
fredag 18 oktober 2019
Senast uppdaterad:
fredag 18 oktober 2019